Снимка: БулфотоНФСБ ще внесе сигнал до главния прокурор Сотир Цацаров за организирано

...
Снимка: БулфотоНФСБ ще внесе сигнал до главния прокурор Сотир Цацаров за организирано
Коментари Харесай

НФСБ внася сигнал до Цацаров за купуване на гласове в заложни къщи, магазини и кафенета

Снимка: Булфото

НФСБ ще внесе си гнал до основния прокурор Сотир Цацаров за проведено пазаруване на гласове в заложни къщи, магазини и кафенета. Това разгласи водачът на НФСБ Валери Симеонов след среща с Цацаров, написа novini.bg. 

Срещата, която се състоя в Народното събрание, имаше за цел да бъдат разисквани ограниченията против пазаруването на гласове, както и използването на Закона за отбрана от шума в околната среда.

Валери Симеонов коментира, че към сегашния миг има закон, който не се ползва дейно, и без значение от надписите: " пазаруването и продаването на гласове е закононарушение " - гласове се купували всеобщо. 

Проследили сме цялата скица за пазаруване на гласове - тя се прави или в съответно кафене, или в магазините, а в по-големи градове - и в заложни къщи, изясни Симеонов. 

Според него са нужни ограничения за ограничение на пазаруването на гласове, които да бъдат подхванати предвид на сигналите, които ще бъдат импортирани в прокуратурата. 

Относно Закона за отбрана от шума в околната среда, Валери Симеонов информира, че от през днешния ден, със заповед на министъра на вътрешните работи, се упълномощават полицейските чиновници да издават актовете за установени нарушавания. " Вече няма спънка полицейските ръководства в цялата страна да стопират озвучаване, да запечатват заведения и да изземват озвучителни уредби на цигански сватби ", сподели Симеонов. 

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР